חומרים :
4 י"ח אבוקדו רך
2 י"ח בצל סגול קצוץ
1 י"ח גמבה חתוכה לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד
¼ כוס שמן זית
1 פלפל צ'ילי טרי קצוץ דק
מלח
פלפל שחור טחון
אופן הכנה
חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומעבירים לקערה מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות מתבלים במלח ופלפל שחור טחון ומגישים כמטבל לנאצ'וס או לטורטיה מגולגלת .
4 י"ח אבוקדו רך
2 י"ח בצל סגול קצוץ
1 י"ח גמבה חתוכה לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד
¼ כוס שמן זית
1 פלפל צ'ילי טרי קצוץ דק
מלח
פלפל שחור טחון
אופן הכנה
חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומעבירים לקערה מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעדינות מתבלים במלח ופלפל שחור טחון ומגישים כמטבל לנאצ'וס או לטורטיה מגולגלת .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.